Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

FRA ØST TIL ØST (Kunstutstilling)

8 juni @ 12:00 - 16:00

I den kommende utstillingen i Vardø, presenterer Jørn Bjercke og Elisabeth Thorsen en fascinerende blanding av mystikk og humor, inspirert av deres tid i Vardø. Utstillingen vil vise både gamle og nye verk som demonstrerer en rekke kunst- og håndverksteknikker.

Elisabeth Thorsen, en kunsthåndverker og utdannet skomaker, skaper unike kunstobjekter ved å integrere sko, hår, tekstiler og lyd i sine skulpturer og performance-verk. Hennes kunstverk, som tidligere har blitt vist på prestisjefylte steder som Grand Palais i Paris og House of Norway i Frankfurt, utforsker menneskets bevegelighet gjennom halvmenneskelige vesener. Materialer som is, teip, stearin, utskjært tre, og gjenvunne objekter som gamle stolbein og tepper er brukt i flere av hennes arbeider.

Jørn Bjercke, utdannet ved KHIO i Oslo, er kjent for sine malerier som kombinerer nasjonalromantikk og humor. Han har stilt ut på Høstutstillingen og Østlandsutstillingen flere ganger og er kjent som «Ribbemannen» fra Norge Rundt. Bjercke er også medlem av performancegruppen Aapent Saar.

Sammen vil de to kunstnerne bringe en unik og inspirerende opplevelse til Vardø, der gamle tradisjoner møter moderne kunstneriske uttrykk.

Detaljer

Dato:
8 juni
Tid
12:00 - 16:00

Sted

Gamle bakeren
Kristian 4 gate 1
Vardø, 9950
+ Google-kart