Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Blues i vintermørket

8 november 2023 @ 12:00 - 12 november 2023 @ 02:00

Nok en gang inviterer vi til den nordligste, østligste og råeste bluesfestivalen i Norge.
Her har vi satt sammen et variert musikalsk program som passer for alle som liker å swinge seg.

Vi fyller Nordpol Kro og Vardø Hotel og omfavner vårt publikum med svett, dampende og formidabel musikk i verdensklasse og underholdningsverdi. Her garanterer vi deg at du ikke klarer å stå i ro.

Hjemmepublikummet er rause og inkluderende og vi kan love deg at du vil føle deg som hjemme her. Har du ennå ikke besøkt oss, synes vi du skal vurdere dette i år.

Kort fortalt er «Blues i Vintermørket» en stor liten bluesfestival helt nordøst i Norge. Som en markering på at vi går inn i den mørkeste tiden av året snur vi Vardø på hodet en langhelg i midten av november hvert år. Fra tirsdags kveld til langt ut i de små timer på lørdag setter Blues i Vintermørket sitt preg på byen vår.

Vår visjon er at festivalen skal være et møtested for lokale artister og mer kjente blues band fra Norge og utlandet.

Blues i vintermørket ble startet opp høsten 1997 etter et intiativ fra utestedene i Vardø. Det var et ønske om på et eller annet vis å markere inngangen til mørketida og det at vi gikk inn i den fasen av året da vi har tre måneders mørke døgnet rundt. November ble valgt fordi hele øya farges i et blått lys i brytningmellom lys og mørke noe som er typisk for den arktiske klimasone.

Detaljer

Start:
8 november 2023 @ 12:00
Slutt:
12 november 2023 @ 02:00
Hjemmeside:
https://biv.ticketco.events/no/nb

Sted

Vardø Hotel
Kaigata 8
Vardø, 9950
+ Google-kart
Telefon
78 98 77 61
Vis Sted nettside